Beachflag

- fleksibelt budskab i øjenhøjde

Beachflag, strandflag, flag på stang
Beachflag komplet system
Beachflag, strandflag, flag på stang
Beachflag, strandflag, flag på stang
Beachflag, strandflag, flag på stang
Beachflag, strandflag, flag på stang

Beachflag med eget tryk

Skab blikfang med et strandflag eller beach flag med logo

Beachflag med tryk giver et godt blikfang og styrker synligheden af dit produkt. Dette er det originale Beachflag, der egentlig blev designet til Snowboard konkurrencer i Østrig. Højden på et beach flag er ca. 360 cm og med stang og fod, når det op i mere end fire meters højde og kan ses på lang afstand. 
Vores Beachflag og Surfflag minder om hinanden, men der er væsentlige forskelle i deres design. Beachflaget har en kraftigere stang og selve flaget er bredere, så det blafrer mere i vinden. Det er derfor særligt velegnet til udendørs events med god plads, hvor dit strandflag rigtig kan folde sig ud. 
Som standard kommer Beachflaget med tre delt stang, jordbor, rotator og taske, så det let kan sættes i jorden. Derudover er det muligt at tilkøbe forskellige andre typer fødder, som fx krydsfod og pladefod til brug på fliser.

Alle Beachflag med logo bliver fremstillet i Danmark i tæt dialog med jer og ud fra en fast, aftalt pris. Vi har mange års erfaring i at fremstille billige Beachflag i holdbar kvalitet, der kan tåle det danske vejr. Du kan se mange muligheder online her på siden, men kontakt os via mail eller telefon, for at høre nærmere om, hvilke tilbud vi kan give på din specifikke opgave. Se også vores store udvalg af reklameflag med logo tryk her