Beachflag og SurfSign

Fleksibelt budskab i øjenhøjde

Beachflag trykker vi i 3 forskellige størrelser, mens SurfSign (dråbeflaget) findes i én størrelse.

Surfflag med logo tryk
Surferflag med logotryk
Surfsign med logo print

Vores strandflag er lavet med stærk elastisk linning som ryg, samt ekstra forstærkning i toppen.

Siderne er syet med dobbelt ombuk.

Surfflag konfektion med linning
Dråbeflag der altid er udspændt
Surferflag med logo print
Pladefod 10kg til Surfflag
Bilfod til Surfflag
Krydsfod til Surfflag

Beachflag med tryk

Skab blikfang med et strandflag eller beachflag med tryk

Beachflag med tryk giver et godt blikfang og styrker synligheden af dit produkt. Et beachflag kaldes også et strandflag eller surferflag/surfflag og er særligt velegnet til arrangementer ved vandet, hvor det står flot og sikkert i vinden. Med det lange, smalle design er vores beachflag også perfekte på vejen foran butikken eller indendørs på messer. Vi har beachflag i tre forskellige størrelser med en højde fra 225 til 380 cm og 55 til 80 cm i bredden.

Det mindre SurfSign er dråbeformet og designet gør, at der er mere plads til fx runde logoer. Det egner sig især til at stå udenfor indgangen til firmaet, men kan bruges alle steder. SurfSign har vi i en enkelt, praktisk størrelse på 300 x 136 cm.

Alle SurfSign og beachflag med tryk bliver fremstillet i Danmark i tæt dialog med jer og ud fra en fast, aftalt pris. Vi har mange års erfaring i at fremstille strandflag og glæder os til at lave et beachflag eller SurfSign for dig, i holdbar kvalitet, der kan tåle det danske vejr. 

Du kan se mange muligheder her på siden, men kontakt os via kontaktformularen, mail eller telefon, for at høre nærmere om, hvilke tilbud vi kan give på din specifikke opgave.

Brug for rådgivning?

Bliv kontaktet