Instore banner

Messebanner og instore banner

Messebannere og butiksbannere er en effektiv måde at kommunikere på. Brug for eksempel banneret til reklamer i din butik eller til at skabe en stemning med stærke visuelle virkemidler. Et indendørs banner kan sættes op på mange forskellige måder, for at tiltrække opmærksomhed – det er kun din fantasi, der sætter grænserne. Mange vælger dem som en moderne form for butiksskilte, som en del af deres butiksindretning. Hvis du mangler inspiration til brug og ophæng af in store banners, har vi en lang række gode eksempler her på siden – og du er velkommen til at ringe og spørge.

Blandt vores ca. 20 forskellige kvaliteter er det PolyGlans og PolyMat på hhv. 115- og 210 gr/m2, der er de mest solgte. PolyGlans er let transparent og med et flot gennemtryk. Den egner sig godt til frit hængende butiksbannere. PolyMat er en tættere tekstil, hvis matte overflade gør den velegnet som messebanner til udstillinger og lignende med meget lys og spots, da den ikke reflekterer lyset. Mange af vores kvaliteter er brandhæmmende, så de opfylder kravene til fx. brandsikkerhed ved messer. Vi har også materialer til dobbeltsidede bannere, bannere til blockout, bannere med satin look og meget mere inden for instore bannere.

Se også vores øvrige udvalg af reklamebannere her

Klar til at bestille eller har du spørgsmål? Ring til os på telefon 87 98 90 90 eller send en mail til kontakt@visuel-print.dk, så hjælper vi dig med at få dit budskab frem.

Brug for rådgivning?

Bliv kontaktet