Viden om facadesystemer

Skal du have større bannere op på en facade, er der flere elementer du skal overveje, da der findes flere udgaver af bannersystemer, og valget af det enkelte system afhænger af formålet med det.

Hos Visuel Print arbejder vi med fire forskellige typer af facadesystemer:

Hejsbart bannersystem

hejs_12m-1.jpghejs_12m-2.jpg

Her har facadebanneret et hejsesystem, som du bruger til at hejse banneret op på facaden, så du let og hurtigt kan skifte til nye budskaber. Systemet kan holde bannere på op til 12 meter i bredden og 8 meter i højden. 

Læs mere om vores Hejsbart bannersystem her

Spidersystem

spi_hth.jpg    spi_tom.jpg

Spider System er vores patenterede ophængningssystem, som vi har udviklet for at gøre det let at udskifte bannere. Med dette system kan du hurtigt og uden at skulle op på stiger, udskifte dine budskaber, så din markedsføring er dynamisk og let bevæger sig med behovene.

Bemærk at Spider Systemet har brug for ekstra plads rundt om banneret, så elastikkerne kan strammes godt ud. 

Se mere om vores eget Spidersystem her

Facadesystem med el-hejs

bcfjernb.jpg   kat_facade_elhejs_1.jpg

Banneret sættes op på facaden med eldrevet motor, som styres med en fjernbetjening. Det gøres let fra jorden, så der ikke skal bruges lift eller stige. El-hejs systemet kan holde bannere op til 6 meter i bredden. Inddækningen til moteren, der hejser banneret op, kan farves så den passer til bygningen. 

Facadesystem med el-hejs

Standardsystem

std_sale.jpg   std_ide.jpg

Standard-udgaven er med skinner, som banneret sidder fast på. Dette er et lidt mere krævende system, da man her udskifter banneret med stige eller lift.

Du finder alt om vores Standard System her

Brug for rådgivning?

Bliv kontaktet